• 01_Exlabesa_10.10.2019

Nyheter

Nyheter

Utviklingsstatus for tilsetningsstoffer i aluminiumslegeringer

Aluminiumlegeringselementtilsetninger er essensielle materialer for avansert legeringsproduksjon og tilhører nye funksjonelle metallmaterialer.Aluminiumlegeringselementtilsetninger er hovedsakelig sammensatt av elementpulver og tilsetningsstoffer, og deres formål er å tilsette ett eller flere andre elementer under fremstillingen av aluminiumslegeringer for å forbedre ytelsen.

Når du forbereder aluminiumslegering, er det nødvendig å legge til ett eller flere metall- eller ikke-metallelementer for å forbedre ytelsen.For legeringselementer med lavt smeltepunkt som magnesium, sink, tinn, bly, vismut, kadmium, litium, kobber osv. tilsettes de for det meste direkte.For legeringselementer med høyt smeltepunkt som kobber, mangan, titan, krom, nikkel, jern, silisium, etc., kan tilsetningsstoffer i aluminiumlegeringer brukes.De tilsatte ildfaste komponentene lages til pulver på forhånd, blandes med tilsetningsstoffer i forhold, og deretter gjøres til blokker ved liming, pressing, sintring og andre metoder.Når legeringen er smeltet, tilsettes den til smelten for å fullføre legeringsprosessen.Aluminiumlegeringselementtilsetninger spiller en viktig rolle i aluminiumslegeringsindustrien og brukes hovedsakelig i midten av aluminiumslegeringsindustrien.Den terminale etterspørselsindustrien og etterspørselen er i utgangspunktet i samsvar med etterspørselen til aluminiumslegeringsindustrien.

1. Globalt aluminiumsforbruk og prognose Ifølge Statista vil det globale aluminiumsforbruket øke fra 64 200 karat i 2021 til 78 400 karat i 2029.

nyheter 23

2. Markedsoversikt over tilsetningsstoffer i aluminiumslegering Elementtilsetninger i aluminiumslegeringer brukes hovedsakelig i produksjon av deformerte aluminiumslegeringer.I følge Statista var den totale mengden smide aluminiumslegeringer, inkludert valset og ekstrudert aluminium, omtrent 55 700 karat i 2020, og den globale produksjonen av primæraluminium var 65 325 karat.Det kan beregnes at den deformerte aluminiumslegeringen utgjør omtrent 85,26 % av den primære aluminiumproduksjonen.I 2021 er den globale primæraluminiumproduksjonen 67343kt, og den totale produksjonen av deformerte aluminiumslegeringer inkludert valset aluminium og ekstrudert aluminium er omtrent 57420kt.

nyheter 21
nyheter 22

I henhold til den nasjonale industristandarden "Kjemisk sammensetning av deformert aluminium og aluminiumslegeringer", beregnes prosentandelen av tilsatte elementer i deformerte aluminiumslegeringer.I 2021 er den globale etterspørselen etter tilsetningsstoffer i aluminiumslegeringer rundt 600-700 karat.I følge Statistas prognose for 5,5 % vekst i det globale primæraluminiumsmarkedet fra 2022 til 2027, anslås det at etterspørselen etter tilsetningsstoffer i aluminiumlegeringer vil nå 926,3 kt i 2027. Den globale markedsprognosen for aluminiumlegeringselementtilsetning fra 2023 til 2027 er som følger:

nyheter 25
nyheter 24

Innleggstid: Mar-09-2023